Sari la conținut

Cum alegem costumul de baie potrivit

Monica Rădulescu, reporter: „Alegerea costumului de baie poate fi o reală provocare pentru multe dintre noi. Haideţi să descoperim împreună cum alegem costumul perfect în funcţie de silueta fiecăreia.”

Dacă aveţi forma corpului de clepsidră, cel mai potrivit costum de baie este cel întreg, cu tăieturi şi franjuri în zona bustului şi a şoldurilor.

Denisia Vijulan, lifestyle blogger: „Pentru persoanele care au un corp în formă de triunghi, ar fi ideal un costum de baie care în partea de sus să maximizeze vizual şi în partea de jos ceva mai strident care să scoată în evidenţă.”

Nu acelaşi lucru se întâmplă dacă forma este de măr. Aici lucrurile se schimbă. Aveţi nevoie de un costum de baie care să recontureze şi să definească talia. Însă indiferent de silueta pe care o aveţi, dacă vreţi să fiţi în tendinţe vara aceasta, este bine să ştiţi că au revenit modelele retro.

Denisia Vijulan, lifestyle blogger: „Aceste caracteristici ar fi bulinele, imprimeurile florale, imprimeul animal, tăieturile, franjurile. Cele mai populare culori sunt anul acesta cele vibrante, care energizează.”

Încă un sfat: alegeţi un costum de baie confecţionat dintr-un material de calitate şi simţiţi-vă confortabil. Veţi avea mai multă încredere în voi şi acest lucru va fi vizibil!