Părinți celebri. Ce planuri are Justin Trudeau pentru copiii lui

Data publicării:
trudeau

Justin Trudeau, premierul Canadei, este unul dintre cei mai populari politicieni din lume. Deşi este o persoană discretă, Trudeau se mândreşte cu familia sa. Este însurat de mai bine de 12 ani cu o fosta prezentatoare TV şi are trei copii.

Premierul Canadei, Justin Trudeau, călătoreşte, mai nou, împreună cu familia sa. Soţia şi cei trei copii îi sunt alături în toate vizitele oficiale.

Justin Trudeau este căsătorit de mai bine de 12 ani cu Sophie Gregoire, o fostă prezentatoare de televiziune din Canada. Cei doi sunt împreună din anul 2005 şi au trei copii: James, în vârstă de zece ani, Ella-Grace, de opt ani şi Hadrien, de doar trei ani. Cel mic şi-a vizitat recent tatăl la birou, iar fotografiile cu ei au avut sute de mii de share-uri pe reţelele de socializare.

Justin Trudeau: „Încerc să-i implic în viaţa mea. Dacă sunt în campanie, sunt mereu alături de mine, dar sunt plecat destul de des şi atunci când îi aduc la birou se distrează de minune.”

- Crezi că vreunul dintre ei are şanse să ajungă prim-ministru?

Justin Trudeau: „Cu siguranţă nu, dar am să spun doar atât: am o singură fiică şi mi-ar plăcea foarte tare să avem o femeie prim-ministru, dar mai e mult până atunci. Sper totuşi să nu fie nevoie să aşteptăm atât de mult timp, cred că asta ar trebui să se întâmple mult mai devreme.”

Presa internaţională a speculat la un moment dat faptul că soţia lui Justin Trudeau se gândeşte să se implice în politică. Zvonurile au fost, însă, dezminţite de cei doi.

Sophie Gregoire Trudeau: „Criticile şi lucrurile rele care se spun... am crezut că mă vor afecta mai mult, dar nu se întâmplă aşa. Sunt impresionată pentru că sunt mama a trei copii frumoşi şi am un soţ pe care îl iubesc şi vreau să protejez ceea ce am, dar când ştii că ceea ce faci cu echipa ta este corect şi că ai un scop precis, nu o faci pentru tine. Atunci la finalul zilei trebuie să te detaşezi şi când merg pe stradă sau când călătoresc, văd că primim foarte multă iubire şi susţinere de la canadieni încât mă distanţez de comentariile negative. Nu sunt imună! Credeţi-mă! Sunt un om foarte sensibil, dar sunt fericită că sunt atât de împăcată cu ceea ce fac şi ştiu cine sunt.”

Soţia lui Trudeau se implică în numeroase acţiuni caritabile şi apare deseori la braţul soţului sau în vizitele oficiale. Dar, cei care fac deliciul presei internationale raman copiii lor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri