SANADOR oferă discounturi speciale la pachetele de naștere, în perioada 1–8 martie

Data actualizării: Data publicării:
Oferte Maternitate SANADOR Articol susținut de SANADOR

Alegerea maternității potrivite, unde să aducă pe lume bebelușul, este un aspect foarte important pentru viitoarele mămici. Acestea au nevoie de o maternitate sigură din punct de vedere medical și de medici bine pregătiți, de încredere, empatici și gata să facă față oricărei provocări. Dotările maternității sunt la fel de importante pentru gestionarea oricăror situații speciale.

Maternitatea SANADOR, din cadrul Spitalului Clinic SANADOR, este recunoscută pentru condițiile pe care le oferă viitoarelor mămici și nou-născuților, dar și pentru echipa din care fac parte medici de renume, cu vastă experiență în activitatea de terapie intensivă neonatală, și asistente medicale specializate în neonatologie și în terapia intensivă neonatală, cu linii de gardă permanente.

În plus, Maternitatea SANADOR pune la dispoziția viitoarelor mame și nou-născuților:

  • O secție de neonatologie modernă și complexă, cu terapie intensivă neonatală și echipamente de înaltă performanță;

  • Rezerve single sau double cu sistem rooming-in pentru nou-născuți;

  • Consiliere în alăptare, imediat după naștere;

  • Consulturi interdisciplinare (ecografie cardiacă, transfontanelară și abdominală, consulturi de ORL, Ortopedie pediatrică, Neurologie pediatrică, Oftalmologie, consult de recuperare medicală și tratament kinetoterapeutic);

  • Screening auditiv și screening metabolic extins;

  • Compartiment de primiri urgențe adulți și copii, cu 18 linii de gardă disponibile nonstop și flotă proprie de ambulanțe.

În perioada 1–8 martie 2021, SANADOR organizează Zilele Baby SANADOR Online, un eveniment dedicat viitoarelor mame care vor să nască într-o maternitate sigură din punct de vedere medical, dotată cu echipamente și aparatură de ultimă generație, sub îndrumarea unei echipe medicale de elită, cu vastă experiență și pregătire de top. În cadrul acestui eveniment vor fi acordate discounturi speciale la pachetele de naștere, similare cu cele de la târgurile de profil.

Detalii complete și modalități de înscriere sunt disponibile aici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri