Fitness caritabil. Donații pentru câinii fără stăpân

Data publicării:
fitness caritabil 1

Din dragoste pentru animale, aproape 100 de oameni au strigat prezent la ora de sport din pădurea Bejan. Mai bine de o oră, copii sau oameni în toată firea și-au testat rezistenţa.

„Au fost destul de solicitante, mai ales dacă ai un nivel de antrenament mai scăzut, le simți un pic. Te deschide foarte mult mental și vezi dincolo de doar fitness și să ai un corp”, spune un participant.

Proiectul prin care se oferă ajutor animalelor fără stăpân prin intemediul sportului a fost lansat de patru tineri: un antrenor de fitness din America şi unul din România, o alpinistă și un fost membru al Legiunii Străine, pasionat de modelare corporală prin mișcare.

Prin sport e modul nostru de exprimare, să adunăm masele și toți cetățenii acestui oraș, să facem un pas în față”, spune Radu Brilinsky, antrenor de fitness.

„Chiar nu mă așteptam să se adune chiar atât de mulți și sunt tare bucuroasă, până la urmă au făcut o donație, au făcut și mișcare”, spune Alexandra Marcu, alpinistă.

Sportivii au donat peste 13.500 de lei, bani care vor ajunge la adăpostul de câini de lângă Deva, acolo unde trăiesc peste 500 de animale.

„Avem nevoie să refacem câteva acoperișuri pentru câteva țarcuri, unde atunci când plouă este noroi, și cred că mai rămân încă bani să facem și vreo două țarcuri noi”, spune Terezia Dinu, voluntar la adăpostul pentru câini.

Organizatorii spun că vor continua aceste acțiuni caritabile. Următorul proiect vizează strângerea de fonduri pentru un copil bolnav de leucemie. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri