Hogwarts în lumea reală. Școala de magie și vrăjitorie pentru adulți

Data actualizării: Data publicării:
Herstmonceux

De la lansarea seriei „Harry Potter” încoace, mulți antreprenori și-au propus să recreeze celebra Școală de magie și vrăjitorie Hogwarts, inspirați de succesul uriaș de care s-a bucurat povestea scriitoarei J.K. Rowling. Din august, magia prinde cu adevărat viață într-un castel englezesc din secolul XV. Contra unei sume cuprinse între 400 și 450 de lire sterline, doritorii vor simți, timp de trei zile, ce înseamnă să fii elev la Hogwarts.

Herstmonceux

Școala Bothwell de vrăjitorie va fi deschisă în Castelul Herstmonceux din estul Sussex, unul dintre cele mai vechi și mai frumoase castele din cărămidă din Marea Britanie, înconjurat de apă și cu frumoase grădini tematice.

Potrivit „regulamentului”, sunt acceptați drept „studenți” ai Școlii doar cei care au împlinit vârsta de 18 ani. 150 de bilete vor fi puse în vânzare.

Organizatorii promit trei zile pline de magie și aventură, pe parcursul cărora „studenții” vor fi împărțiți pe case (asemenea filmului, patru la număr), vor lua lecții de magie, vor explora împrejurimile și vor întâlni creaturi minunate. Fiecare „student” va avea un rol de interpretat și va primi toată recuzita necesară.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri