Sari la conținut

Kim Kardashian a dat în judecată un site care a insinuat că starleta a înscenat jaful armat din Paris

Kim Kardashian West a dat în judecată un site specializat în publicarea de ştiri despre celebrităţi care a insinuat că starleta americană a înscenat că ar fi fost victima unei agresiuni şi a unui jaf armat comis la Paris, săptămâna trecută, informează BBC.

The Girls' Lounge Dinner At Advertising Week 2016

FOTO: Gulliver/ Getty Images

În acel proces, intentat site-ului MediaTakeout şi pe fondatorul său, Fred Mwangaguhunga, starleta de reality-show a solicitat daune financiare - ce nu au fost făcute publice - pentru defăimare, potrivit News.ro.

Kim Kardashian a fost agresată, imobilizată şi legată în sala de baie a camerei sale dintr-un hotel parizian de mai mulţi bărbaţi mascaţi, înarmaţi şi deghizaţi în poliţişti. 

Hoţii au furat bijuterii în valoare de aproximativ 10 milioane de dolari.

Procesul a fost iniţiat într-un tribunal federal din New York. „După ce a fost victima unui jaf armat îngrozitor şi traumatizant în Franţa, Kim Kardashian a revenit în Statele Unite unde a fost din nou victimizată, dar, de această dată de un tabloid online, care a publicat o serie de articole la începutul lui octombrie 2016, care o numeau mincinoasă şi hoaţă”, se afirmă în documentele depuse la tribunal.

„Acele articole au afirmat, fără niciun fel de dovadă reală, că starleta Kim Kardashian a înscenat jaful, a minţit în legătură cu agresiunea violentă şi, apoi, a depus o cerere de despăgubire la compania ei de asigurări, într-o escrocherie de câteva milioane de dolari care îi relansează cariera”, potrivit plângerii depuse în justiţie de starleta americană.

Fred Mwangaguhunga a refuzat să publice o retractare a ştirilor şi să prezinte scuze oficiale „pentru faptul că a numit-o pe Kim o mincinoasă şi o infractoare”, precizează acelaşi document.

Site-ul MediaTakeout nu a făcut deocamdată comentarii pe această temă. 

Starleta Kim Kardashian a fost agresată, ameninţată cu arme de foc şi jefuită de mai mulţi bărbaţi mascaţi şi deghizaţi în poliţişti, în noaptea de 2 spre 3 octombrie, într-un hotel din Paris.

În urma atacului din Paris, filmările de la reality show-ul „Keeping Up With The Kardashians” au fost oprite pe termen nedeterminat, Kim Kardashian a încetat să mai publice mesaje şi fotografii pe reţelele de socializare şi s-a întors în California în această săptămână.

De asemenea, toţi membrii familiei Kardashian şi-au anulat apariţiile publice programate în această perioadă.

Kim Kardashian, născută pe 21 octombrie 1980, este vedeta de reality show cel mai bine plătită din lume. În 2015, veniturile sale au fost de 53 de milioane de dolari. A fost căsătorită cu Damon Thomas, în perioada 2000 - 2004, şi cu Kris Humphries, în perioada 2011 - 2013. Starleta TV s-a căsătorit în 2014 cu rapperul Kanye West, cu care are doi copii - North West, născută pe 15 iunie 2013, şi Saint West, născut pe 5 decembrie 2015.