#foodsie, un concurs plin de inspirație dedicat tuturor pasionaților de gătit

Data actualizării: Data publicării:
foodsie

Îți place să gătești? Ce ai zice dacă pasiunea pentru bucătărie ți-ar aduce și premii? Mega Image te invită să participi la concursul #foodsie, unde poți câștiga cursuri de cooking, plating sau fotografie culinară, excursii culinare sau un salariu de chef pentru șase luni.

foodsie

#foodsie este locul în care pasionații de gătit au șansa să-și demonstreze abilitățile de bucătari și să fie și răsplătiți pentru asta. Ai șansa săptămânală să câștigi cursuri prin care poți să-ți îmbunătățești calitățile în cooking, plating sau fotografie culinară!

Cu cât înscrii mai multe #foodsie, cu atât îți mărești șansele de câștig. La finalul fiecărei etape, odată la 4 săptămâni, ai ocazia să câștigi o excursie culinară inedită, vânătoarea de trufe, în care îți poți lua și un prieten. Dacă înscrii mai multe #foodsie pentru oricare dintre provocări, ai mai multe șanse de câștig!

La finalul celor patru etape ale concursului juriul va alege dintre participanți 10 finaliști pentru un show culinar #foodsie, iar condiția de a intra în cursa pentru jurizare este să ai înscrisă minim o poză pentru o provocare diferită pentru fiecare etapă. Câștigătorul show-ului culinar va primi un salariu de Chef timp de 6 luni.

Prima etapă a concursului #foodsie a început deja. Tot ce trebuie să faci este să intri pe site, să urmărești instrucțiunile profesioniștilor pentru proba aleasă din săptămâna în care participi. Tu alegi dacă gătești felul de mâncare propus de #foodsie sau faci o altă rețetă care se încadrează în tema etapei. Apoi trebuie doar să încarci poza cu ce ai gătit și să aștepți să fie aprobată în concurs, bineînțeles, dacă respectă standardele.

Pentru prima etapă Adi Hădean ți-a pregătit o rețetă numai bună să-ți aducă aminte de momentele copilăriei, când bucuriile erau mai simple. Nu uita să adaugi o fotografie cu ce ai gătit pentru a completa provocarea săptămânii.

Dacă alt preparat te întoarce în timp, gătește-l fără griji, Alex Iacob ți-a pregătit o listă de trucuri în plating care îți vor surpinde invitații. După ce ai preparat mâncarea și ai aranjat-o, nu uita să-i faci o poză și s-o înscrii pentru a completa provocarea săptămânii.

Andie a pus și ea pe hârtie o serie de instrucțiuni despre cum să-ți iasă mai bine fotografiile așa că, nu uita să adaugi o fotografie cu ce ai gătit pentru a completa provocarea săptămânii.

Îți place să gătești? De ce n-ai duce pasiunea la următorul nivel? Intră pe www.foodsie.ro, înscrie-te la cea mai faină competiție online de cooking, plating și fotografie culinară și învață de la cei mai buni. Află toate detaliile aici!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri