Moda pentru copii. Tendințele verii 2017

Data publicării:
moda copii

Copiii au stil! Moda este o pasiune nu doar pentru adulţi, ci şi micuţilor le place să ţină pasul cu trendurile. Culorile vii, imprimeurile florare şi dungile sunt vedetele acestui sezon, iar copiii sunt deja în căutarea lor.

 Există modă pentru copii şi există tendințe. Şi specialiştii care ne explică imediat care e ..trendul acum. Ce culori, modele şi texturi sunt... „must have”.

Dacă ar fi să numesc o tendinţă principală a sezonului, ar fi florile în orice formă, în imprimeuri, florile pictate florile aplicate din material. De asemenea se poartă foarte mult volanele definitoriu pentru sezon sunt nuanţele de roz, rozurile mai puternice”, afirmă Ioana Jalba, designer.

Suntem adulţi şi avem, probabil că mai toţi, haine preferate. E un lucru valabil şi pentru mulţi copii.

„Noi vrem să ne cumpărăm cât mai multe haine ca să avem modă”, spune Antonia Petrescu.

„Am găsit acum o grămadă de rochii cu imprimeuri florale, cu acele raffels pe umeri care se poartă şi la noi la femeile în toată firea, e adaptată frumos inclusiv linia de haine în stilul anilor 70, boho, hippie şi arată extraordinar pe copii”, afirmă Gabriela Anasov, blogger de fashion.

Nu e uşor nici pentru băieţi. Şi ei trebuie să ştie, de exemplu, că în acest sezon se poartă imprimurile florare, dungile, albastrul şi bejul.

„Aşa cum în garderoba unei fetiţe există o rochie de petrecere şi în garderoba uni băiat trebuie să existe un costum elegant format dintr-un sacou, pantalon, cămaşă, vestă, papion, batistă, într-adevăr sacourile terebuie cusute mai scurte decât în sezonul rece, iar materialele să fie mai lejere lână subţire, in, bumbac”, spune Anemona Drăgan, designer.

„O tendinţă în fiecare sezon pătrăţelele, tabla de şah alb şi negru, ca şi design sacoul la două rânduri de nasturi, smokingul, slim fit vine ca turnat pe corp, iar din punct de vedere al culorilor ce se poartă sezonul acesta este cremul, bejul, albastru, iar rozul şi galbenul pun o mare bază în vestimentaţia masculină”, adaugă Anemona Drăgan, designer.

Nu putem vorbi despre haine şi atitudine fără defilare. Sau, cum ar spune cei atenţii la detalii, fără catwalk.

Şi, pentru ca tabloul să fie complet, ar mai fi de pomenit un detaliu: şi în moda copiilor funcţionează acelaşi mecanism ca la adulţi: vedetele dau tonul. Mă rog, aici vorbim despre copiii vedetelor. Există fashion icons şi pentru pici. Romeo Beckham, Suri Cruise, Willow Smith.... e o listă lungă aici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri