Ce tipuri de rochii de mireasă se poartă anul acesta

Data actualizării: Data publicării:
rochii mireasa

Din tul, voal, mătase, din flori sau din cafea. Miile de rochii expuse la Târgul de nunţi din Capitală le-au pus în dificultate pe femeile venite să-şi găsească ţinuta perfectă pentru unul din cele mai importante momente din viaţă. Anul acesta, se poartă rochiile în culori pastelate, combinate cu flori, relatează Digi24.

Bugetul de nuntă, în acest an, porneşte de la câteva mii de euro şi poate sări de 100 de mii, spun expozanţii de la primul târg de profil din acest an. O noutate ar fi rochiile de mireasă în culori pastelate, accesorizată cu modele florale. Pentru viitoarele mirese, misiunea de a-şi alege rochia perfectă nu a fost deloc uşoară. 

Ofertele exotice sunt şi ele prezente. Un exemplu: rochia din cafea.

Cântăreşte undeva la 4-5 kilograme, am pus undeva la 25.000 de boabe de cafea, a fost o muncă destul de mare”, spune Daniela Căşuneanu, designer.

Miresele eco pot alege o rochie împodobită cu flori.

Putem să mergem pe orice culori se dorește. Prețul pornește de la o mie de lei, dar bineînțeles este în funcție de ceea ce punem pe rochie. Avantajul este că acest sistem se poate atașa oricărui fel de rochie”, afirmă Diana Marinaş, expozant .

Mirii care vor să imortalizeze momentul pot apela la mărturii pictate pe loc. Tabloul poate fi lăsat apoi moştenire.

Eu vin cu 3 ore înaintea invitaților și fac cadrul. De obicei, facem dansul mirilor”, spune Sebastian Iacob.

La târg sunt expuse şi ultimele tendinţe în materie de machiaj pentru mirese, aduse tocmai de la Hollywood.

„Strawbingul este un termen folosit pentru machiajul miresei, foarte, foarte discret cu accent foarte mare pe iluminare. Folosind acest tip de machiaj poţi să pui buzele în valoare, așa cum le am eu acum, utilizând un gliter lips”, spune Andreea Vasie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri