Cum alegem parfumul potrivit

Data publicării:
sticlute parfum

Nu doar hainele ne îmbracă! Parfumul potrivit ne dă la fel de multă încredere în noi, precum vestimentaţia. Cu o singură condiţie: să găsim mireasma perfectă.

Parfumurile vă pot influenţa starea de spirit dacă alegeţi aroma care vi se potriveşte.

„Alegem parfumurile de cele mai multe ori în funcţie de tipul nostru de personalitate, dar această alegere este cumulată cu toate experienţele noastre de viaţă. Pentru că mirosul, se ştie, este simţul care ne conectează cel mai mult cu memoria. De aceea eu recomand ca dimineaţa ritualul să fie prin parfum - ne dă o stare bună şi o vibraţie energetică foarte bună”, spune Raluca Vasile, parfumier.

De aceea, este bine să folosiţi un parfum realizat din ingrediente naturale.

„Orice reacţie cu pielea poate avea un impact pozitiv sau nu. Cu cât este mai natural parfumul, cu cât concentraţia ingredientelor este mai naturală, cu atât şi noi ne vom simţi mai bine în pielea noastră şi în plus de atât vom avea şi vom transmite o stare mult mai bună pe tot parcursul zilei”, afirmă Raluca Vasile, parfumier .

În plus, un parfum natural poate chiar hidrata pielea. Pentru ca notele să fie cele la care vă aşteptaţi şi mireasma să dureze ore întregi, parfumul trebuie testat şi aplicat direct pe piele. După ce aţi aplicat, aşteptaţi 10 minute până se echilibrează notele şi abia apoi mirosiţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri