Sari la conținut

Discuţii şi critici din cauza ţinutei alese de Melania Trump

Noua Primă Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, a apărut într-o rochie semnată de designerul american Ralph Lauren cu prilejul primelor evenimente oficiale din ziua de vineri, cu ocazia învestirii soțului său, Donald Trump, ca președinte al SUA, relatează AFP, citată de Agerpres.

Donald Trump Is Sworn In As 45th President Of The United States

Foto: Guliver / GettyImages

În timpul ceremoniei organizate la biserica episcopală Saint-John din Washington, apoi la ultima întâlnire cu Barack și Michelle Obama de la Casa Albă și cu prilejul prestării jurământului la Capitoliu, fosta top-model slovenă a purtat o rochie bleu ciel, creație a designerului american, a confirmat casa de modă Ralph Lauren.

Melania Trump a purtat deasupra rochiei o jachetă tip bolero cu guler înalt de aceeași culoare, ton sur ton, din cașmir. Ținuta a fost accesorizată cu o pereche de mănuși din piele întoarsă în aceeași culoare bleu ciel.

Prin opțiunea sa, soția celui de-al 45-lea președinte al SUA continuă o tradiție ce constă în alegerea unui creator de modă american pentru prima zi a noii președinții.

Ținuta sa a reamintit foarte mult, remarcată mai ales de rețelele de socializare, de alura și stilul prezidențial de referință al fostei prime doamne Jackie Kennedy.

Pe aceeași temă