Sari la conținut

FOTO. Ținutele Melaniei Trump în primul turneu internațional ca primă doamnă

Preşedintele american a plecat, vineri, în primul său turneu internaţional, care îl va aduce și în Europa. Însoțit de prima-doamnă, Melania, Donald Trump a vizitat Arabia Saudită, iar acum se află în Israel, urmând ca pe 25 mai să ajungă la Bruxelles, la un summit informal al NATO, iar pe 26 şi 27 mai, să participe în Sicilia la reuniunea G7. Pentru acest turneu, Melania Trump a ales să poarte ținute elegante, menite să-i pună în valoare silueta.

President Trump Departs White House For First Overseas Trip

Foto: Gulliver/Getty Images

La plecarea de la reședința președintelui, prima-doamnă a îmbrăcat un pulover alb cu mânecă lungă marca Max Mara și o fustă de piele cărămizie, creație Hervé Pierre, cu cusături proeminente de culoarea fildeșului.

 

Pentru vizita în Arabia Saudită, prima doamnă a ales să nu-și acopere părul, decizie criticată de unii internauți și lăudată de alții. În schimb, a ales o ținută conservatoare compusă dintr-o salopetă neagră cu  mânecă lungă, asemănătoare cu hainele lungi și închise la culoare purtate de femeile arabe. Melania a ales să o accesorizeze cu o curea lată aurie și un colier masiv.

 

 

 

Melania a purtat mai multe ținute de-a lungul acestui weekend, de la rochia trei sferturi de tip army, cu curea maro în talie, la costumul alb cu pantofi stiletto negri.

trump melania arabia saudita fb whitehouse

Foto: Facebook

La una dintre petrecerile din Arabia Saudită, Melania a ales să poarte o rochie lungă, fucsia, de tip capă, accesorizată cu un colier statement. 

La sosirea în Israel, Melania Trump a purtat un deux-pieces alb.

US President Donald Trump Meets Israeli President Reuven Rivlin

Foto: Guliver / GettyImages