Frumusețea, sărbătorită de 8 martie

Data publicării:
cosmobeauty

De Ziua Femeii, în București se desfăşoară cel mai mare Brunch cu frumuseţea, o expoziţie la care au fost invitați bloggeri, jurnaliști si lideri de opinie din industria beauty. Astăzi se împlinesc 10 ani de când peste 8.000 de pasionați și specialiști își dau întâlnire la cea mai importantă expoziție de estetică aplicată.

Târgul este un eveniment de referință în industria înfrumusețării, adunând în portofoliu mai mult de 1.500 de branduri, zeci de master classes, sute de seminarii și workshop-uri. Un adevărat spectacol al frumuseții, unde sunt așteptați mii de pasionați și specialiști din domeniul beauty. Brandurile expozante s-au pregătit cu momente speciale și demonstrații, discounturi la produse și numeroase surprize, mai ales cu ocazia zilei femeii. Expoziția se desfășoară concomitent, în 5 săli cu tematică: cosmetică-makeup-remodelare corporală, hairstyling-frizerie-barbering, nails, iar demonstrațiile și prezentările de tendințe și produse au loc în fiecare zi, de la 10, la 18.

Astăzi este ziua noastră,a femeilor, le invit pe toate să vină în număr cât mai mare la Crystal Palace Ballrooms, unde are loc ediția aniversară Cosmobeauty, ca să se resfețe. Sunt suficiente motive pentru a fi toate prezente aici și a se răsfăța la standuri la demonstrații, pentru a beneficia de ședințe gratuite de makeup de coafură și de manichiură”, spune Isabela Vasile, organizator.

Pe lista trainerilor și speakerilor se află nume importante ce nu trebuie ratate. Ediția aniversară este una cu totul și cu totul specială, desfășurându-se pe parcursul a 4 zile, în perioada 8-11 martie, în București.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri