G. Firea, mesaj pentru cei care au comentat despre căciula de blană vişinie

Data actualizării: Data publicării:
firea caciula fb

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, le transmite "deontologilor" care au scris că preţul căciulii de blană pe care a purtat-o în urmă cu câteva zile ajunge la câteva sute de euro că şi-a cumpărat-o din Azuga, de la tarabe, şi că a costat mai puţin de 20 de euro.

firea caciula fb
FOTO: Facebook

Firea a postat, vineri după-amiază, pe Facebook, un mesaj în care ţine să le dea replica celor care au comentat pe tema căciulii ei de blană vişinie şi le transmite celor care vor să îşi cumpere că "aveau şi pe gri".

"Nu, căciula de blană artificială vişinie din imagine nu costă sute de euro, cum scriu deontologii, ci pana în 20 de euro, şi este cumpărată de la tarabă de lângă pârtia Sorica, din Azuga. Aveau şi pe gri, dacă doriţi", spune Gabriela Firea.

Primarul Capitalei a apărut cu această căciulă în urmă cu câteva zile, în Piaţa Constituţiei, unde le-a vorbit jurnaliştilor despre modul în care se desfăşoară operaţiunile de deszăpezire şi le-a prezentat trei dintre utilajele care vor topi zăpada adunată de pe străzile Bucureştiului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri