(P) Revino în stil: ținute pentru școală, universitate și birou cu până la 80% reducere!

Data actualizării: Data publicării:
Spring2021_Look-06_Couple-3_016_800x533px_96dpi_sRGB

Magazinul online exclusivist de modă BestSecret, recent lansat în România, oferă peste 3000 de branduri internaționale de modă cunoscute la prețuri extrem de reduse.

Oricât de mult ne-am dori ca vara să rămână cu noi ceva mai mult, putem auzi deja pașii toamnei după colț. Această schimbare a anotimpurilor este adesea mai mult interesantă si incitantă, decat tristă, în ciuda schimbării inevitabile a vremii. Motivul este că, de când eram copii, această perioadă este strâns asociată cu un nou început. Noul an universitar, indiferent dacă este la școală sau la facultate, a însemnat întotdeauna o întoarcere la un cerc de prieteni pe care nu i-ai mai văzut de ceva vreme, precum și un nou început la studii, noi obiective și oportunități.

Pentru cei care și-au finalizat studiile, anul acesta nu este foarte diferit. După multe luni de lucru la domiciliu (work from home) și de la distanță, mulți se întorc la birou.

Și ori de câte ori te întorci după o absență îndelungată, îți propui să fii cea mai bună versiune posibilă a ta - în interior și în exterior. În timp ce de liniștea interioară ai grijă la nivel personal, de aspectul exterior ne ocupam noi. Împreună cu BestSecret am pregătit acele ținute perfecte pentru întoarcerea la școală sau la birou, pentru aceea primă zi, oriunde vei fi înapoi în această toamnă.

Nu ai auzit niciodată de BestSecret? Asta pentru că este secretul cel mai bine păstrat al industriei modei. În magazinul online este ușor să găsesti îmbrăcăminte frumoasă care să se potrivească unei game largi de gusturi și stiluri - vei putea face cumpărături de la mărci precum Escada, US Polo Assn., Esprit și Diesel cu până la 80% reducere din prețul obișnuit.

Mai mult de atât, BestSecret este o comunitate exclusivă de modă la care poți deveni membru numai printr-o invitație. Și astăzi ai noroc: avem câteva invitații disponibile. Odată ce te înregistrezi, te vei bucura de cumpărături online fantastice, simple și ușor de făcut. Dar grăbește-te - putem oferi doar un număr limitat de invitații!

Pentru mult așteptatele întâlniri offline

După mai bine de un an de pantaloni de pijama și îmbrăcăminte de casa, este momentul să revii la îmbrăcămintea de birou. Te invităm să spui DA frumoaselor fuste creion, pantofilor cu toc și trenciurilor elegante. Ei bine, cel puțin câteva săptămâni până când entuziasmul se mai estompează puțin :)

Indiferent dacă esti adeptul codul clasic vestimentar pentru afaceri sau preferi mai degrabă stilul business casual, BestSecret este plin de comori. Costumele de la Bugatti, Hugo by Hugo Boss, Drykorn și alții te așteaptă să le descoperi online.


Pentru o zi plină la o facultate

Aici vine provocarea: cum să arăți serios în fața profesorului, destul de elegant pentru a-ți impresiona colegii și suficient de confortabil pentru a petrece seara în oraș alături de prieteni? Uşor.

Un blazer negru lung, clasic, ca în selecția de mai jos, cu o pereche de adidași statement albi sunt alegerea perfectă. Rucsacul din piele spațios se va potrivi cu toate elementele esențiale de zi cu zi și va completa frumos întregul look.

O alternativă este ținuta de mai jos, o variantă mai confortabilă, dar perfectă pentru acele zile în care ai o mulțime de lucruri de făcut și rezolvat prin oraș și știi că vei fi pe drumuri toată ziua.


Pentru o întoarcere interesantă la școală

Nu i-am uitat pe cei care sunt cei mai entuziasmați pentru lunile următoare! Fie că sunt elevi de clasa întâi sau de clasa a cincea, copiii sunt dornici să se întoarcă la prietenii lor și să împărtășească toate experiențele interesante care li s-au întâmplat în timpul verii.
Și în timp ce copiilor nu le pasă prea mult de ceea ce vor purta în prima lor zi de școală, părinții sunt în prezent în căutare de fuste, cămăși și rucsacuri perfecte. Consultați ținutele de mai jos pentru a vă inspira pentru look-uri noi și strălucitoare, ideale pentru reîntoarcerea la școală - toate cu până la 80% reducere.

Înregistrează-te acum - ești la doar un clic distanță pentru a ajunge într-un paradis al modei, unde beneficiezi în fiecare zi, de reduceri de până la 80%. Îți oferim și un cadou de bun venit: te bucuri de transport gratuit la primele comenzi!

Pentru a deveni membru al clubului BestSecret, pur și simplu înregistreaza-te online cu o invitație. După finalizarea achiziției, comanda ta va fi expediată direct la domiciliu și dacă ceva nu se potrivește, BestSecret iți oferă întotdeauna returnarea gratuită a produselor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri