(P) Smart-shopping în 2021 pe cea mai exclusivistă comunitate online de fashion: BESTSECRET!

Data actualizării: Data publicării:
1_r.

STOP! Timp de câteva secunde imaginează-ți că ai de ales un singur magazin online care să aibă tot ce vrei în materie de modă, să reunească peste 3.000 de branduri de top, designeri și creații inedite și în același timp și cel mai important: să aibă și cele mai bune prețuri!

Ei bine, acesta chiar există! Se numește BestSecret și e cea mai exclusivistă și bine păstrată comunitate de shopping din Europa. Iar acum este și în România! 

Care este secretul din spatele BestSecret?

Este o comunitate exclusivistă de fashion unde ai acces strict pe baza unei invitații. Asta înseamnă că dacă ai primit codul de acces unic, iti poti face cont și ai acces la +3000 de branduri pentru femei, bărbați și copii, dar și produse pentru casă. Și partea cea mai "iubită" atât de tine cât și de cardul tău este că toate produsele au reduceri de până la 80%.

În plus, sunt adăugate constant produse noi. Dacă nu ai avut până acum privilegiul să primeșți o invitație pentru a accesa BestSecret, azi este ziua ta norocoasă: solicită acum, aici acest cod și sesiunea de shopping poate începe!


Acum este cea mai bună perioada să "intri" în comunitatea BestSecret din cel puțin două motive.

Ianuarie, cea mai bună luna pentru cumpărături!

Primul motiv este foarte simplu: suntem în luna ianuarie, iar prețurile scad cu fiecare zi care trece. Dacă în magazinele din oraș, unde are acces oricine, poți să vezi prețuri bune, pe BestSecret vei găsi prețuri excelente, avantaj dublat de faptul că ai o mulțime de branduri de top într-un singur loc!

De la 'S Max Mara la Balmain, de la Michael Kors la Armani sau Calvin Klein... să continuăm? Am putea, dar nu vrem să îți furăm bucuria de a descoperi cele mai faine haine și încălțări, la cele mai bune prețuri. Atat pentru femei, cat și pentru barbati!


 Dacă nu știi ce să alegi, îți venim în ajutor cu 3 trend-uri de toamnă-iarnă 2020/2021 care se încadrează la smart shopping. Asta înseamnă că poți să alegi acele lucruri care nu se vor demoda după un an sau doi, pe care le vei prețui și păstra mai mult decât un simplu sezon.   

Tonuri Naturale de sus până jos!

Este cea mai durabilă tendință a sezonului și nu da semne că va părăsi scena de fashion prea curând. Ținutele monochrome și neutre sunt ușor de reprodus și arată excelent pe oricine. Un costum de culoarea nisipului, un pulover cu guler de dantelă sau chiar și haine din piele nude. Experimentează cu diversele nuanțe și cumpără cu încredere:  opțiunile de a le combină sunt nesfârșite și sunt și vor rămâne niște haine atemporale.  Pe BestSecret descoperi o mulțime de astfel de opțiuni de top, în toate nuanțele și mărimile posibile!      

  

Animal print – funky și intens

Modelul tip tigru a fost cel mai râvnit în acest sezon, dar asta nu înseamnă că nu am văzut și alte imprimeuri animal prinț funky și inedite, adică opțiunea ideală de îmbrăcăminte pentru a anima o ținută monocromă.  O bluza animal print va arată bine oricând cu o pereche de blugi albaștri. Ai curaj și distrează-te cu această tendință ce îți poate animă orice ținută! Și ai destule opțiuni în acest sens pe BestSecret!

 Genți tip clutch și cross-body în culori aprinse 

Din piele fină, în culori frumoase, aceste genți tip clutch, micuțe și cochete pot fi purtate într-o mulțime de moduri. Pentru lunile de iarnă alege o geantă cu piele matlasată. De la nuanțele de bej și caramel până la culorile strălucitoare și aprinse, aceste genți sunt o alegere confortabilă și elegantă. 

Hai să descoperi acest trend pe BestSecret! O să găsești cu ușurință cel puțin o geantă de acest tip care o să-ți între definitive la suflet. Doar că o să-ți fie tare greu să te oprești doar la una.  

Valentine’s Day – pentru că dragostea trebuie sărbătorită și împărtășită!

Al doilea motiv se leagă de luna februarie și de Valentine's Day. Cu sau fără restricții dragostea e musai să o sărbătorim. Și cum altfel mai frumos și mai bine decât cu un cadou pentru jumătatea ta și unul pentru ține.


O rochie roșie Just Cavalli, o pereche nouă de încălțări Calvin Klein, o geacă subțire de primăvară de la Blauer sau Marc Cain, o bluza Betty Barclay sau un hanorac vesel și colorat de la Emilio Pucci. Peste 3.000 de branduri din care să alegi exact ce e pe gustul tău! O mulțime de produse de cea mai bună calitate din care să alegi un cadou pentru tine și un cadou pentru el!

Și cel mai bun lucru?

Toate acestea sunt într-un singur loc și cu reduceri de până la 80%. Doar că nu este atât de simplu: ai nevoie de o invitație pentru a intra în comunitatea BestSecret.

Astăzi este ziua ta norocoasă pentru că avem un număr limitat de invitații personale disponibile. Odată ce ai devenit membră te vei bucura de o experiență ușoară și simplă de cumpărături online!

 

Pentru a deveni membru al clubului BestSecret, înregistrează-te aici, folosind invitația. Alege lucrurile care îți plac și după finalizarea achiziției, comandă va fi trimisă direct acasă. Dacă ceva nu se potrivește, nu-ți face griji: BestSecret vă oferă o returnare gratuită!

Încă nu ai invitație personală? Folosește acest link pentru a accesa codul tău unic! 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri