(P) Teniși în tendințe pentru 2020

Data actualizării: Data publicării:
New Project (1)

Pantofii sport și tenișii nu mai sunt de ceva vreme o piesă utilitară, necesară doar la sală sau în vacanțe, așa că va trebui să fii la curent cu ultimele tendințe și idei de styling. Aici intervin cele mai noi modele de pantofi sport de la cele mai cool branduri, așa că iată 3 propuneri și cum să le porți, chiar și doar în casă sau la plimbarea din weekend.

Nuanțe vibrante

Sezonul ăsta poți alege din mii de modele de teniși și pantofi sport din piele întoarsă, plasă și material textil sau piele naturală. Important este să optezi pentru un design modern, minimalist sau chiar puțin retro, în nuanțe puternice. Ultimele modele de incaltaminte dama și chiar și cele masculine vin acum în culori aprinse de roșu, oranj, verde, albastru și galben, și uneori combinații inedite cu toate cele de mai sus.

Cum îi porți acum: alege un outfit simplu, casual, pentru casă, cu un tricou alb (poate fi chiar din selecția de tricouri, pentru un plus de relaxare) și blugi relaxați cu rupturi – alt trend major pentru vara 2020. Nu a zis nimeni că nu putem și stylish și acasă!

Pantofii sport cu talpă masivă

… nu sunt noi. În 2018 și 2019 au reapărut în colecțiile Gucci, Ganni și Fila adidași supradimensionați, în stilul Spice-Girls. Iar pentru 2020 se vor menține în top cei cu talpă masivă. De ce? Pentru că adidașii cu talpă chunky Alexander McQueen au fost căutați la fiecare două minute în primele luni ale anului.

Cum îi porți acum: stylish pentru primăvară, într-un look în care să combini blugi albi cu talie înaltă și un hanorac într-o culoare puternică: verde, oranj sau roz neon. Poți purta totul cu o șapcă simplă pentru cumpărăturile tale săptămânale!

Tenișii albi

… sunt perfecți pentru orice outfit de vară. Indiferent că vrei să porți o rochie cu imprimeu, o salopetă în stil urban jungle sau jeanșii tăi Levi’s cu talie înaltă, un model Adidas Stan Smith sau Lacoste simplu este tot ce ai nevoie. Dacă stilul tău e puțin mai retro atunci optează pentru un model Diadora sau Vans.

Cum îi porți acum: cu pantalonii tăi tricotati din cașmir și o cămașă vaporoasă, perfectă pentru zilele în care nu pleci din fața laptopului înainte de ora 6.

New Balance 530, Nike Air Max, Puma Rider, Adidas Continental, Asics Gel Kayano și Nike p-6000 sunt doar câteva din modelele lansate în ultimele luni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri