Rochia purtată de Marilyn Monroe când i-a cântat ”La mulţi ani” lui Kennedy, scoasă la licitaţie

Data publicării:
rochie

Rochia purtată de Marilyn Monroe când i-a cântat ”La mulţi ani” preşedintelui american John F Kennedy, în anul 1962, estimată la 3 milioane de dolari, va fi scoasă la licitaţie în Los Angeles, pe 17 noiembrie, informează BBC.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Marilyn Monroe a purtat rochia cu ocazia celei de-a 45-a aniversări a preşedintelui american, la un eveniment ce a avut loc în Madison Square Garden din New York. Actriţa a încetat din viaţă trei luni mai târziu, iar John F Kennedy a murit în anul 1963.

Deşi rochia, realizată din mătase şi acoperită cu mărgele şi paiete, a fost vândută în anul 1999 la preţul de 1,25 de mlioane de dolari, casa Julien's Auctions a estimat-o la 3 milioane de dolari.

Înainte de licitaţie, rochia va fi expusă la Mana Contemporary în Jersey City, New Jersey, şi la Museum of Style Icons din Newbridge, Irlanda.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri