Ţinuta de Revelion, o provocare

Data publicării:
rochii

Fie că petrec Revelionul la restaurant, la munte sau acasă, doamnele sunt în căutarea ţinutei perfecte, iar magazinele nu duc lipsă de oferte. Stiliştii au decis. Sclipiciul şi culorile îndrăzneţe sunt cele mai potrivite pentru petrecerea dintre ani.

Cu o zi înainte de Revelion, mall-urile din Bucureşti au fost invadate de doamne şi domnişoare, în căutarea unei ţinute deosebite. Unele, cele mai norocoase, ştiau exact ce vor purta la petrecerea dintre ani, aşa că le-a fost uşor la cumpărături. Altele au fost nevoite să petreacă ceva timp pentru a găsi o rochie ori o ţinută potrivită, care să nu fie foarte scumpă, dar care să fie în ton cu recomandările stiliştilor. Nici centrele de închiriat haine şi accesorii nu au fost ocolite.

Camelia Cucu, PR-ul unui magazin de inchiriat: „Această rochie Versace este potrivită pentru un Revelion la club, ea poate fi închiriată la preţul de 495 de lei, preţul din magazin fiind de 4.600 de lei. O altă opţiune pentru doamne ar fi o rochie lung Bleumarine din paiete care a fost purtată şi de vedete din showbizul internaţional, la 900 de lei. Pentru doamnele care îşi doresc o apariţie mai sofisticată, o rochie diafană, într-o culoare plăcută”.

Şi dacă Revelionul acesta înseamnă mult sclipici, ţinuta trebuie accesorizată şi cu o manichiură perfectă.

Elena Monica Luca, manichiuristă: „Avem voie să exagerăm în noaptea de Revelion, ne putem juca pe nunaţe cu diferite sclipiciuri, glitter mult, ciob de sticlă, pudră mirror, indiferent că avem o ţinută dacă avem o ţinută extravagantă, putem pune argintiu combinat cu auriu”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri