Sari la conținut

Tratament revoluționar, foarte solicitat de sărbători

Zece ani şterşi ca prin minune de pe chip. Este efectul promis de un tratament revoluţionar, foarte solicitat de sărbători.

Doamnele mai pretenţioase au alocat un buget generos ca să arate impecabil în noaptea dintre ani. Tratamentele-minune cu apă de gheţar şi extract de somon sălbatic promit întinerire rapidă, dar scot sute de lei din buzunare.

Primul pas constă într-un masaj cu un aparat cu ace.

Procedura nu este deloc dureroasă, chiar dacă este vorba despre microace. Este cea mai nouă tehnologie apărută. Şi dacă îl urmăm în cură, putem chiar înlocui botoxul, explică Ștefania Postică.

Efectul de întinerire este completat de o mască ce conţine ingrediente rare.

Masca conţine apă de gheţar şi extract de somon sălbatic, tocmai pentru că este apropiat de ADN-ul nostru, ne ajută să fie absorbită mai repede în piele. Primul efect este de luminozitate. Facem terapia prin lumină, pentru că pielea funcţionează la diferite culori. Noi vom folosi culoarea albastră, care va ajuta la calmare”, arată specialista în cosmetică.

Preţul variază între 300 şi 650 de lei, în funcţie de complexitatea tratamentului. Nota de plată contează însă mai puţin atunci când rezultatele se văd pe loc.

A fost excepţional. M-am simţit relaxată. Şi nu este dureros. Te simţi mult mai proaspătă”, spune o clientă.

Efectul cel mai vizibil este în 24 de ore, însă poate dura până la două săptămâni. Dacă acasă îngrijim pielea cum trebuie şi cu produsele adecvate, putem să avem un efect chiar şi de o lună.

Un chip impecabil se potriveşte cel mai bine cu un zâmbet strălucitor. În luna decembrie, cererile pentru tratamentele de albire a dinţilor s-au dublat, faţă de o perioadă obişnuită, spun medicii stomatologi.

Au fost pentru albiri rapide, 20 de minute de albire, rezultatul fiind 2-3 nuanţe mai deschişi dinţii decât în momentul în care s-a prezentat pacientul”, spune Bilal Takouzli, medic stomatolog.

Tratamentul de albire a dinţilor cu laser costă 1.400 de lei. Efectul durează până la un an şi jumătate.

Pe aceeași temă