Modă

Vizitează secțiunea ”Modă” de pe site-ul Digi24 pentru a citi ultimele știri din modă și sfaturi vestimentare. Află noutăți despre magazinele de haine, știri despre designeri faimoși și ce ținute poartă vedetele. Nu rata ghidurile și sfaturile vestimentare, dar nici tendințele fiecărui sezon, explicate de designeri.

bonton

Bonton. Istoria ținutelor de Revelion

Rochia de seară potrivită pentru petrecerea de Revelion a fost un subiect de mare interes încă din cele mai vechi timpuri. În minutele următoare vedem cum a evoluat moda festivă în ultimii 100 de ani.

cosmobeauty

Frumusețea, sărbătorită de 8 martie

De Ziua Femeii, în București se desfăşoară cel mai mare Brunch cu frumuseţea, o expoziţie la care au fost invitați bloggeri, jurnaliști si lideri de opinie din industria beauty. Astăzi se împlinesc...

gafa

Gafă vestimentară a prinţesei Danemarcei

Gafă vestimentară a prinţesei Mary a Danemarcei. Invitată la un eveniment monden, unde trebuia să acorde premii de modă, soţia prinţului moştenitor al Danemarcei a venit îmbrăcată în aceeaşi rochie...

sticlute parfum

Cum alegem parfumul potrivit

Nu doar hainele ne îmbracă! Parfumul potrivit ne dă la fel de multă încredere în noi, precum vestimentaţia. Cu o singură condiţie: să găsim mireasma perfectă.

Stephane Rolland colectie brancusi crop

Colecţie haute couture inspirată de Brâncuşi

Designerul Stéphane Rolland s-a inspirat din sculpturile artiştilor Constantin Brâncuşi, Michelangelo Buonarroti şi Auguste Rodin pentru creaţiile sale haute couture din colecţia primăvară-vară 2017.

Curs Valutar

1 CHF = 5.1198

1 EUR = 4.9762

1 GBP = 5.7698

1 USD = 4.6712

Vremea

București Băneasa
17°C
Presiune
746mmHg
Vânt
3m/s
Prognoza detaliată