Sari la conținut

O femeie a publicat pe Twitter o discuție auzită în tren, în care un bărbat dezvăluia că și-a înșelat iubita

În era informației și a rețelelor de socializare, cu greu mai pot fi păstrate secretele. O tânără care, în timp ce mergea cu trenul, a auzit discuția unor pasageri, în care un bărbat povestea că și-a înșelat iubita, a decis să împărtășească informația cu internauții.

Social Media Site Twitter Debuts On The New York Stock Exchange

Foto: Gulliver/Getty Images

Un bărbat le-a dezvăluit prietenilor lui, cu care circula în tren, metodele prin care și-a înșelat de mai multe ori iubita, relatează indy100.

Emily Shepherd, o pasageră care se afla în tren la acel moment, a auzit discuția și a decis să publice pe Twitter ceea ce auzise, în speranța că informația va ajunge și la urechile prietenei.

Dacă cineva are un iubit pe nume Ben, care se află acum în trenul Bournemouth-Manchester, el tocmai a povestit prietenilor lui că te înșală. Desparte-te de el”, a scris tânăra de 23 de ani pe Twitter.

Zeci de mii de oameni s-au implicat în căutarea lui „cheating Ben” (Ben care înșeală), inclusiv o femeie de afaceri, celebră în Marea Britanie, Deborah Meaden. 

Să sperăm că este doar unul... Dragă Ben, cel care înșeli, poți să îți recunoști fapta, până nu e prea târziu și toți ceilați bărbați numiți Ben află unde locuiești”, scrie Deborah Meaden pe Twitter.

Peste 25.000 de oameni au distribuit mesajul, iar peste 60.000 de utilizatori au apreciat postarea.

Cu toate astea, Ben nu a fost găsit, cel puțin nu public, dar căutarea continuă.