Video O vloggeriță dezvăluie cum arată în realitate și ce trucuri a folosit pentru a-și îmbunătăți imaginea pe Instagram

Data actualizării: Data publicării:
vloggerita postand in doua ipostaze, cu burta supta si apoi relaxata
Sara Puhto, vloggeriță din Finlanda, dezvăluie trucurile care o ajutau să dea impresia că are un corp perfect Foto: captură Instagram

tânără vloggeriță din Finlanda arată pe contul ei de Instagram cât de ușor pot fi manipulate imaginile postate în social media. Acum câțiva ani, Sara Puhto posta numai poze cu corpul ei tonifiat și lucrat la sală. Doar că realitatea era cu totul alta - tânăra învățase câteva trucuri despre cum să stea și cum să se îmbrace ca să dea impresia de perfecțiune. Acum a depășit acea etapă și promovează frumusețea în toate formele ei. În același timp, ea dezvăluie și trucurile pe care le folosea în trecut și pledează pentru acceptarea realității propriului corp.

Cel mai frecvent sunt folosite aplicații care subțiază fața, ridică pomeții ori albesc dinții, însă și unele poziții ale corpului îi pot avantaja pe cei care sunt fotografiați.

Studiile arată că oamenii folosesc social media pentru relaxare, iar faptul că multe dintre fotografii sunt trucate sau editate nu îi deranjează. Specialiștii sunt de părere că, de fapt, utilizatorii nu caută adevărul pe aceste site-uri de socializare, ci doar o imagine, o himeră, până la urmă.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri