Sari la conținut

Persoanele care au fost blocate de cei mai mulți utilizatori Facebook

Mark Zuckerberg şi soţia lui, Priscilla Chan, nu mai pot fi blocaţi de utilizatorii Facebook, deoarece conturile lor au fost blocate deja de prea multe persoane pe platforma de socializare, informează The Guardian.

zuckerberg copil 2 foto facebook

Foto: Facebook

 

Singurii membri ai familiei lui Mark Zuckerberg care mai pot fi blocaţi pe Facebook sunt sora lui, Randi, şi câinele lui, Beast, notează News.ro.

În luna ianuarie, câteva persoane au observat că nu reuşesc să blocheze contul lui Mark Zuckerberg pe platforma de socializare.

Deşi pe contul lui Mark Zuckerberg, CEO al Facebook, există opţiunea de blocare, site-ul cere confirmarea intenţiei, după care afişează un mesaj potrivit căruia ”deocamdată acest profil nu poate fi blocat”.

Potrivit companiei Facebook, această eroare nu este intenţionată, fiind motivată de numărul prea mare de persoane care au blocat conturile.  

În luna iulie, un purtător de cuvânt al companiei a explicat: ”Această eroare nu este specifică niciunui cont. Apare atunci când o persoană a fost blocată de foarte multe ori. Se întâmplă uneori să apară campanii virale care cer unui număr mare de utilizatori să blocheze aceeaşi persoană, fără un motiv întemeiat”.

Un fost inginer al Facebook a explicat că eroarea este un efect secundar a modului în care este codată în site opţiunea de blocare a conturilor. El a contrazis, astfel, ideea că această eroare ar fi generată de o decizie a companiei de a preveni blocarea unui cont de prea mulţi utilizatori.