Rezervări peste așteptări la primul restaurant pentru nudișiti din Londra

Data publicării:
bunyadi

The Bunyadi este primul restaurant pentru nudişti din Londra. Patronii au pornit de la ideea unei întoarceri la natură şi au hotărât să creeze o oază în mijlocul metropolei pentru londonezii sătui de rutină şi dispuşi să renunţe pentru câteva ore la tehnologie, dar şi la haine.

„Este un loc unde te poţi elibera de constrângerile vieţii moderne. Mâncarea noastră este crudă, nu conţine conservanţi şi nici coloranţi”, spune Sebastian Lyall, proprietarul restaurantului.

Dacă pentru clienţi codul vestimentar este costumul lui Adam, chelnerii poartă totuşi o ţinută minimă astfel încât servirea celor care stau jos să nu pună pe nimeni într-o situaţie stânjenitoare. În bucătărie, în schimb, toată lumea este îmbrăcată din raţiuni de igienă.

„Clienţii sunt primiţi mai întâi la bar. Beau un pahar sau două şi apoi sunt conduşi într-un vestiar unde primesc halate şi papuci. După ce se schimbă, merg în restaurant unde nu au voie nici cu telefoane şi nici cu alte dispozitive electrice”, spune Ignacio Jimenez, managerul restaurantului.

Deschiderea restaurantului a fost anunţată cu două luni înainte, iar conceptul a stârnit atât de multă curiozitate încât s-au făcut deja 40.000 de rezervări în condiţiile în care localul are doar 42 de locuri. Costul unei cine în doi poate ajunge la 120 de lire sterline.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri