Galerie Foto Un milionar își face transfuzii cu sânge de la fiul lui de 17 ani pentru a rămâne mereu tânăr

Data actualizării: Data publicării:
milionar
Un milionar își face transfuzii cu sânge de la fiul lui de 17 ani pentru a rămâne mereu tânăr FOTO: Instagram/ Bryan Johnson

Bryan Johnson, de 45 de ani, magnat american din domeniul tehnologiei, devenit deja cunoscut pentru faptul că în fiecare an cheltuiește milioane de dolari ca să întinerească, i-a cooptat recent pe fiul lui, Talmage, de 17 ani, dar și pe tatăl lui, Richard, 70 de ani, pentru a face schimb de produse sanguine.

În aprilie, cei trei s-au adresat Resurgence Wellness, un spa medical modern care apelează la ultimele tehnologii, din Arlington, Texas. Lui Talmage i s-a recoltat un litru de sânge, adică aproximativ o cincime din întreaga cantitate de sânge din corp, în doze separate, iar apoi plasma a fost reinfuzată în corpul tatălui său, potrivit Bloomberg.

Bryan Johnson i-a donat apoi un litru de produse sanguine tatălui său de 70 de ani, dar nimeni nu i-a donat sânge tânărului de 17 ani.

Un milionar își face transfuzii cu sânge de la fiul lui de 17 ani pentru a rămâne mereu tânăr FOTO: Instagram/ Bryan Johnson
Un milionar își face transfuzii cu sânge de la fiul lui de 17 ani pentru a rămâne mereu tânăr FOTO: Instagram/ Bryan Johnson

Antreprenorul este cunoscut pentru rutina anti-îmbătrânire costisitoare

Bryan Johnson este deja cunoscut în toată lumea pentru rutina lui anti-îmbătrânire neobișnuită și se pare că nu este prima dată când își atrage fiul minor în „proiectele” sale.

A făcut o avere considerabilă înființând companii de plăți online, pe care apoi le-a vândut către PayPal. Dar în prezent este mai cunoscut pentru că anual cheltuiește cel puțin două milioane de dolari pentru a descoperi secretul tinereții veșnice.

Cea mai nouă inițiativă a lui Johnson, „Project Blueprint”, implică tot felul de procese menite să inverseze procesul de îmbătrânire. Înseamnă respectarea unei diete stricte, un program rigid pentru somn și exerciții fizice, examene medicale frecvente și urmarea indicațiilor unui medic de 29 de ani, care a terminat medicina acum 3 ani.

În plus, se pare că încercarea lui de a rămâne mereu tânăr implică și infuzii de „sânge tânăr” – o practică ce nu a fost dovedită științific până acum și pe care Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA) nu o recomandă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Unele studii pe rozătoare au arătat că șoarecii mai în vârstă care primesc sânge și organe de la șoareci tineri pot manifesta un efect invers de îmbătrânire, dar aceste studii sunt foarte controversate. Nu există dovezi care să sugereze că un astfel de schimb ar funcționa la oameni, iar cercetătorii au spus că practica ar putea avea efecte secundare periculoase, cum ar fi o reacție imună foarte violentă.

Bloomberg a spus că antreprenorul a vizitat deja clinica de wellness de mai multe ori pentru a primi plasmă de sânge de la un donator tânăr anonim înainte de a decide să ia sânge de la fiul său.

În mod normal, donatorii de plasmă primesc carduri cadou de 100 de dolari pentru o procedură care costă aproximativ 5.500 de dolari, potrivit Bloomberg.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri