Un ministru indian intenționează să livreze apă din Gange prin poștă

Data publicării:
GettyImages-159481829

FOTO: Gulliver/ Getty Images

Ministrul telecomunicațiilor Ravi Shankar Prasad a explicat că a primit un mare număr de cereri prin care se solicita ca apă din fluviul Gange să poată fi livrată prin poștă, potrivit Agerpres.

Gangele este un râu sacru pentru hinduși, iar cei care plonjează în apele sale în timpul ceremoniilor religioase se spune că își spală păcatele.

„Am întrebat departamentul de poștă care utilizează platformele de comerț online dacă poate furniza Gangajal (apa din Gange) oamenilor”, a spus el. „Dacă un factor poate livra telefoane mobile, șari-uri (costum tradițional indian purtat de femei — n.n.), bijuterii, îmbrăcăminte, de ce nu, și apă din Gange ?”, a adăugat demnitarul indian.

Aproximativ 80 la sută din populația Indiei este de religie hindusă, însă există și mulți musulmani, creștini și budiști.

India Post, serviciul public de curierat, a ajuns în ultimii doi ani la acorduri cu aproximativ 400 de companii de comerț online, inclusiv cu Amazon și cu gigantul indian FlipKart, pentru a asigura livrarea a numeroase produse.

Aceste acorduri au permis să sporească din 2014 de cinci ori numărul de colete livrate, ajungând la 75.000 de livrări pe zi, mai informează AFP.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri