(P) Un proiect inedit pe piața imobiliară din România

Data actualizării: Data publicării:
acqua city

În acest weekend, la Târgul Național Imobiliar - ce va avea loc la Palatul Parlamentului, în perioada 28-30 septembrie 2018 - se lansează proiectul imobiliar AQUA CITY – IZVORUL CASEI TALE. Este o premieră absolută în piața imobiliară din România, AQUA CITY fiind un centru urban construit în incinta unui teren unde se află amplasat un izvor de apă potabilă străvechi, din care se va livra locatarilor o apă potabilă de calitate superioară, direct la robinetul din locuință.

În cele trei zile de târg, în standul special amenajat al AQUA CITY veți cunoaște echipa și reprezentanții acestui inedit proiect, formată din dezvoltatorii imobiliari ai acestuia, project managerul Marius Ion, site managerul Alexandru Murgu, directorul de marketing și vânzări Adrian Rus, coordonatorul de vânzări Vera Platon, marketing specialistul Cătălina Ivan și brand ambasadorul Luana Ibacka. În standul AQUA CITY se vor afla reprezentanții H20 Internațional din SUA, care vor prezenta soluțiile de captare și tratare a apei din izvorul propriu AQUA CITY. Vizitatorii vor primi informații despre proiect și o sticlă de apă (din cele câteva mii de sticle ) ambalată special pentru lansarea proiectului.

Dezvoltator și poveste : AQUA CITY este un ansamblu rezidențial dezvoltat de Simart Arhitecture SA, este situat în zona de N-V a Bucureștiului, în sectorul 6, lângă Lacul Morii, fiind un centru urban dezvoltat pe o suprafață totala de 75.000 mp de teren. Avantajul poziției din punct de vedere al traficului este deosebit, întrucât această zona este mai puțin aglomerată, cu acces din Podul Grant sau Podul Basarab către Calea Giulești și la doar 8 minute de mers cu mașina de Piața Victoriei.

Din timpuri străvechi, așezările omenești erau lângă o apă, și principala resursă pentru care oamenii se opreau să construiască, era nevoia de apă potabilă. Poate că fiecare loc are o poveste, mai mult sau mai puțin reală, însă aici este un loc aproape magic, datorită faptului că Aqua City este construit în jurul unui lac – Lacul Morii se află la 2 minute de mers pe jos, având la dispoziție un izvor unic, natural care datează din vremuri străvechi (anul 1575) cu apă de o calitate superioară, ce va fi livrată direct la robinet locatarilor.

AQUA CITY este singurul cartier din România cu apă de izvor la robinet.

Puțini știu și valorifică marea şansă ca în România să avem surse de apă minerală naturală de o calitate excepţională şi acest lucru este confirmat de modul în care aceste ape sunt premiate la nivel mondial încă din cele mai vechi timpuri. Și ținând cont că apa constituie 50-60% din masa noastră corporală și că în decursul a 24 de ore, organismul consumă peste 200 ml de apă numai pentru procesul de respiraţie (pe zi cca 2 l minim, restul proceselor), povestea Aqua city are ca „vedetă” acest izvor. Apa de izvor va fi colectată, tratată, purificată și adusă în casele viitorilor locatari.

Beneficii şi facilităţi: Compania H2O International din SUA se ocupă cu tratarea și filtrarea apei

Scopul principal al parteneriatului dintre H2O International SUA și Simart Arhitecture SA este de a livra apă potabilă la robinetul din apartamentul fiecarui locatar din Aqua City, o apă potabilă cu un Ph mai mare de 8, tratată natural și fără procese chimice.

Prin captarea și tratarea apei naturale, locatarii ansamblului rezidențial Aqua City vor beneficia de apă naturală cu alcalinitate crescută, puritate și proprietăți naturale deosebite, adusă din izvorul natural direct la robinetul fiecarui apartament.

Economie: Consumul mediu zilnic de apă potabilă este între 3 și 4 litri/persoană, de peste 200 litri pe lună și aproximativ 2.500 litri într-un an de zile pentru o familie de 2 persoane. Astfel, orice familie într-o perioadă de 30 de ani poate consuma aproximativ 75.000 litri de apă de băut și cheltuie minim 110.000 lei pentru cumpărarea apei.

Pe lângă economisirea celor aprox. 25.000 euro, familia care cumpară un apartament de 2 camere în valoare de 64.000 euro în Aqua City economisește timpul pierdut la market pentru cumpărarea apei potabile, transportul acesteia de la market la domiciliu, cât și efortul fizic cauzat de căratul acesteia în locuința proprie.

Descriere centru urban : AQUA CITY va avea o suprafață construita totala de 205.577 mp, este format din 6 imobile cu un regim de înalțime S+P+7/10/11 etaje și cu un total de 2.073 de apartamente. Apartamentele se desfășoară pe suprafețe construite totale incluzând spațiile comune începand de la 46 mp pentru garsoniere și ajungand până la 108 mp construiți pentru apartamentele cu 3 camere, cu prețuri de la 42.000 euro și până la 94.000 euro (tva de 5% inclus).

Structura de rezistență a imobilelor este alcatuită din fundații de beton armat, radier general, stâlpi, diafragme, planșee, scări și parapeți din beton armat monolit cu un sistem constructiv în cadre din beton armat format din stâlpi, grinzi și planșee din beton armat.

Avem certificat energetic clasa A, iar tâmplăria exterioară este realizată din PVC, multicameral, tip Gealan, cu trei foi de sticlă, grosime totală de 32mm, geometrie cu profile cu 6 camere care permite, prin configurare deschideri generoase.

În interiorul ansamblului rezidențial se vor amenaja peste 6.600 mp de spații verzi, se va contrui un centru SPA, o sală de Fitness și Kinetoterapie, un Centru Comercial, o piscină semiolimpică acoperită și alte facilități necesare unei comunități de peste 5.000 persoane.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri