Unicat în lume. Cum arată hotelul pentru muzicieni

Data publicării:
muzician

Ești muzician, te pregătești de vacanță, ai nevoie de relaxare, dar nu vrei să-ți întrerupi munca? Le poți avea pe toate, dacă te-ai hotărât să faci un drum la Berlin.

În metropola care adăpostește peste 700 de companii din industria muzicală există și cel dintâi hotel european destinat creatorilor din acest domeniu. Aici, orice vocalist, instrumentist sau compozitor găsește tot ce-i trebuie: camere în care se poate crea, sisteme audio sofisticate, două studiouri de înregistrări și microfoane conectate la ele, amplasate chiar și în baie. Ți-ai lăsat instrumentul acasă? Nicio problemă! Hotelul îți pune la dispoziție un serviciu inedit: comanzi echipamentul de care ai nevoie și îți este adus la ușă, prin room-service.

Lifturile hotelului sunt unice: în fiecare dintre ele se difuzează un alt gen muzical. În plus, întregul personal este alcătuit din angajați care au absolvit Conservatorul. Coincidență sau nu, hotelul se află pe aceeași stradă cu studiourile MTV Berlin. Așa că, în cazul în care cineva important te aude cântând în camera ta, îți cresc simțitor șansele să te alegi rapid cu un videoclip de succes.

Nu ești muzician, dar ai vrea, totuși, să profiți de dotările hotelului? Nicio problemă! Aici se organizează, sub numele de cod "team building-uri zgomotoase", tot felul de întâmplări artistice, în care tu și colegii tăi de serviciu vă puteți simți ca niște staruri rock.

Instrumentiști de top, compozitori faimoși sau anonimi pasionați de muzică, toți devin vecini de palier, într-un hotel în care nu tonul, ci CLIENTUL face muzica.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri