Sari la conținut

A crescut numărul solicitărilor de ambulanţă, în ultimele 24 de ore, în Bucureşti

 

Serviciul de Ambulanță București-Ilfov a înregistrat în ultimele 24 de ore un număr de 1.299 de solicitări, dintre acestea 697 fiind cazuri de urgență de cod roșu și cod galben. Dintre urgențe — 104 au fost în loc public, iar dintre cele în loc public 38 au fost suspiciuni de fracturi”, a spus medicul.

Ea a spus că este firesc să crească numărul persoanelor cu fracturi, luxații și entorse, având în vedere vremea și faptul că orice cădere poate duce mai ales pentru cei care suferă de osteoporoză la astfel de situații.

„Este firesc să crească numărul entorselor, fracturilor, luxațiilor pentru că multe persoane de vârsta a treia care nu stau în casă au osteoporoză. Afară se alunecă și orice cădere poate duce la astfel de situații”, a adăugat medicul.

Meteorologii au emis o atenționarea nowcasting Cod Galben de polei, valabilă pentru București, dar și alte șase județe din zona de sus-est. Potrivit ANM, în intervalul 6 ianuarie, ora 4:00 — 6 ianuarie, ora 22:00, temporar vor fi precipitații mixte ce vor favoriza formarea poleiului, iar aria acestora va fi în extindere treptată dinspre partea de sud-vest a teritoriului, cuprinzând cea mai mare parte a țării, potrivit Agerpres.

Pe aceeași temă