Cinci alimente cheie care luptă împotriva răcelii

Data publicării:
kill-your-cold-naturally-with-these-5-common-ingredients.w654 1

 

Foto: wonderhowto.com

Ghimbirul: Ajută la eliminarea toxinelor din corp atunci când ne luptăm cu o răceală (sau gripă). Ghimbirul este un bun tratament și pentru problemele digestive provocate de viruși sau bacterii.

Mierea de albine: Calmează în mod natural o durere de gât, acționând ca un atitusiv. Aceasta, la rândul său, permite organismului să stimuleze imunitatea să lupte împotriva infecțiilor șia febrei. Mierea poate fi consumată simplă de câteva ori pe zi, sau se poate adăuga o lingură la o ceașcă de apă fierbinte pentru a calma o durere în gât sau a suprima o tuse constantă.

Lămâia: Bogată în vitamina C, lămâia este un ingredient cheie pentru întărirea sistemului imunitar și ajută la menținerea radicalilor liberi la un nivel scăzut.

Usturoiul: Este bun pentru răceli, uleiurile sale intrând în sistemul respirator prin sânge și acționând ca decongestionant.

Oțet de mere: Acest oțet conține potasiu, care subțiază mucusul și ajută la combaterea răcelilor comune. Amestecarea câtorva lingurițe de oțet cu o ceașcă de apă caldă, o linguriță de miere și o felie de lămâie ar trebui să păstreze germenii la un nivel scăzut.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri