Clinica ultramodernă pentru Arşi de la Floreasca este tot închisă

Data publicării:
arsi clinica

Reporterii Digi24 au găsit astăzi holurile secţiei goale, iar camera hiperbară este tot închisă pentru că nu funcţionează. Ce face noua conducere a clinicii? O analiză internă, potrivit unui comunicat.

La clinica pentru Arşi de la Floreasca, holurile sunt în continuare goale, aşa cum le-a găsit şi Ministrul Sănătăţii acum o zi. Niciun medic şi nicio asistentă dintre cei specializaţi în Franţa pe banii statului nu tulbură liniştea de aici.

Şi asta deşi în urmă cu o zi ministrul Sănătăţii l-a demis pe managerul spitalului pentru că nu a găsit pe nimeni la muncă, iar camera hiperbară era închisă.

Patriciu Achimaş-Cadariu afirma ieri: „Este absolut revoltator faptul că nici în acest moment, dacă Doamne fereşte, se întâmpla o nenorocire în Bucureşti sau în ţară, acest bloc nu funcţionează la întreaga lui capacitate”.

Ca urmare a vizitei Ministrului Sănătăţii, conducerea spitalului Floreasca a hotărât să facă o analiză internă a unităţii de arşi de aici. Dacă în tot acest timp, însă, s-ar întâmpla un accident cu victime multiple, barocamera nu ar putea fi folosită.

Între timp, conducerea Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca anunţă că lucrează. Dar la un plan deocamdată.

"În momentul finalizării acestei analize interne, vor fi comunicate imediat Ministerului Sănătății concluziile care vor sta la baza planului de măsuri tehnice şi administrative prin care se vor remedia aspectele constatate", se spune într-un comunicat postat pe site-ul spitalului.

Contactaţi de reporterii Digi24 pentru a comenta situaţia de la clinica de arşi, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii spun că aşteaptă finalizarea concursului pentru postul de manager al spitalului

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri