#Colectiv. Plan pentru recuperarea răniţilor din club

Data publicării:
Colectiv Bucuresti Octav Ganea 011-2


Dorel Săndesc, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii: „Această comisie mixtă medicală va analiza fiecare caz dintre pacienţii internaţi şi cei externaţi pentru a le stabili un program adecvat de recuperare medicală. S-au stabilit spitalele în care se va asigura acest tratament de recuperare, ambulatoriu sau la nevoie prin internare. De asemenea, programul de recuperare medicală va fi integrat într-un progranm comprehensiv de asistenţă psihologică şi socială atât pentru pacient, cât şi pentru membrii familiei”.

Gabriel Diaconu, psihiatru:Avem un deadline de o săptămână să analizăm toate dosarele. Am stabilit centrele partenere pentru recuperare - Floreasca, Bagdasar, Spitalul de Arşi, Spitalul Elias. Decizia de transfer nu se referă la toţi pacienţii, dacă toţi ar trebui transferaţi, vor fi transferaţi.

Acolo unde considerăm că e un beneficiu medical pentru pacient vom încuraja chestiunea asta.

Nimic din protocol nu s-a schimbat, infecţiile nosocomiale există pe majoritatea secţiilor din lumea asta, inclusiv la Arşi, nu e obiectivul comisiei să discutăm infecţiile, ci să îi ajutăm pe oameni să atingă reabilitare şi sănătate”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri