Consultații stomatologice prin e-mail

Data publicării:
dinti

Camelia are 28 de ani. Tânăra din Oradea este organizator de evenimente. În meseria ei este important zâmbetul, iar timpul e preţios. Aşa că a căutat o soluţie rapidă ca să evite o vizită la stomatolog. Şi-a făcut o radiografie dentară panoramică şi a trimis-o pe email mai multor cabinete.

Voi urmări e-mailul meu să văd răspunsurile primite şi în funcţie de ofertele lor mă voi decide la ce cabinet voi merge”, spune tânăra.

Consultaţiile stomatologice la distanţă sunt apreciate de pacienţii ocupaţi, dar şi de cei aflaţi în străinătate, care vin să se trateze în România pentru că preţurile sunt mai mici şi cu 80-90 la sută. Este şi cazul Melindei, care din 2008 locuieşte în Anglia.

„Este foarte bine să putem să trimitem e-mailuri, să pot să trimit datele, să fac programări, să trimit radiografii, este excelent”, spune Melinda.

Pacientului i se oferă mai multe variante de tratament, de la cele simple la cele complexe. El trebuie să conştientizeze fiecare etapă de tratament, durata acestuia şi, sigur, se pot face şi costurile estimative”, spune dr. Violeta Buzguţa, medic stomatolog.

Pacienţi nu sunt scutiţi doar de un drum, pot să-şi estimeze şi cheltuielile.

„Ştiu din timp ce tipuri de tratament pot urma şi pot afla înainte să vin la medic cât mă costă”, spune unul dintre pacienți.

O radiografie dentară costă 50 de lei. Pentru a o putea trimite pe e-mail, pacientul trebuie să o fotografieze, după ce o fixează pe o fereastră şi fără a folosi bliţul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri