DOLJ. Soţul unei femei care a rămas cu mâna paralizată după o operaţie greşită îi cere medicului banii înapoi

Data publicării:
60174747

Necazurile oamenilor au început în vară, când o maşină a lovit căruţa în care se aflau cei doi soţi. Aceştia au ajuns la Spitalul Judeţean din Craiova. Barbatul, inconştient, iar femeia cu o mână ruptă şi cu un ochi scos.

La spital li s-au acordat primele ingrijiri. Femeii i s-a montat o tijă la mâna fracturată iar după câteva săptămâni au fost externaţi. Numai că femeia se simtea din ce în ce mai rău şi nu-şi mai putea folosi mâna. S-a întors la medicul care a tratat-o, iar acesta i-a spus că este nevoie de recuperare şi de alte tratamente pentru care a platit în jur de 4.000 de lei.

Cum lucrurile nu s-a îmbunătăţit, femeia a ajuns la un spital din Bucureşti. unde i s-a spus că la montarea tijei medicul a secţionat din greşeală un nerv, motiv pentru care a rămas cu mâna paralizată.

Nici acum, la opt luni de la accident, nu-şi mai poate folosi mâna. Soţul ei îşi caută dreptatea şi vrea să afle cine se face vinovat de ceea ce i s-a întâmplat soţiei. Ba mai mult decât atât, el vrea să-şi recupereze şi banii pe care i-a dat pe tratamente dar şi pentru cadouri la medici.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri