Sari la conținut
News Alert

Efectele țigării electronice

Spre deosebire de țigara obișnuită, țigara electronică are mult mai puține substanțe nocive. Datorită lipsei combustiei nu se produc gudroane și monoxid de carbon. Prin urmare, este mai puțin nocivă decât țigările obișnuite.

Este de preferat să înlocuim țigarea normală cu cea electronică doar pentru o perioadă de tranziție. Este important să nu avem substanțe străine care să intre în plămâni pentru că nici în ceea ce privește țigara electronică nu există studii de lungă durată și nu cunoaștem care sunt efectele pe termen lung.

Sunt studii care arată că există compuși volatili care se elimină în cameră, de douăzeci de ori mai mulți decât într-o cameră aerisită în care nu se fumează, indiferent dacă vorbim de țigara electronică ce conține nicotină sau una care nu conține. Este același lucru.

De asemenea, nu există studii pe termen lung în ceea ce privește expunerea îndelungată și expunerea copiilor, având în vedere că mulți părinți fumează țigări electronice în prezența copiilor considerând că nu există riscuri.”