Încă doi copii din Argeș, transferați în București

Data publicării:
nou nascut bebelus - GettyImages - 30 august 15-2

Dr. Vasile Stan: „Am stabilit următoarele puncte, ne va ajuta la angajarea personalului medico sanitar cât mai rapid, la eficientizarea circuitelor medicale și la analiza bolilor contagioase. Ne-a promis că dacă avem nevoie de materiale sanitare sau medicamente, oricând vom fi ajutați să le primim de urgență.

Cei doi copii transferați în ultimele 24 de ore din Argeș în unitățile medicale din București, au fost transferați la spitale specializate în boli infecțioase. În clipa de față la spitalele din județul Argeș mai sunt internați alți 42 de copii care prezintă scaune diareice fără complicații.

După ce s-au demarat verificări de către Corpul de Control al prim-ministrului și după ce prefectul județului Argeș a cerut o anchetă pentru a afla felul cum sunt tratați acești copii, un secretar de stat din Ministerul Sănătății a ajuns la Pitești, pentru a stat de vorbă cu medicii și pentru a se găsi soluții pentru situația din prezent.

Cele mai recente rezulate arată că laptele praf consumat de copiii bolnavi internați în spitalele din Bucuresti, este conform standardelor, și este scos de pe lista posibilelor alimente ce le-ar fi putut cauza îmbolnăvirea.

Citiți și: 

Starea bebelușilor internați la Spitalul Marie Curie

Cazul bebeluşilor | Ministrul Sănătăţii, în vizită la „Marie Curie”. Va merge și în Parlament pentru explicaţii

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri