Sari la conținut

Manichiură cu gel din trestie de zahăr

Gelul nu doar că nu afectează unghia naturală, ba din contră, o îngrijeşte. Produsul a ajuns şi în saloanele din România.

Doamnele interesate de o manichiură cu aspect îngrijit, dar totodată sănătoasă, au acum la dispoziţie un tratament special. Un gel care conţine trestie de zahăr, plantă cunoscută pentru conţinutul ridicat de vitamine. „Este un sistem unic în lume, se îngrijeşte în primul rând de sănătatea unghiei şi abia apoi de culoare, rezistenţă în timp sau luciu. Este special pentru că este un brand vegan”, a spus Andreea Lascu, manager educaţional manichiură bio. 

În timpul şedinţei, nu se foloseşte pila, care ar afecta structura unghiei. În plus, expunerea la lampa cu ultraviolete este mai scurtă decât în cazul gelurilor clasice. O altă veste bună este că gelul poate trata afecţiunile apărute în timp.

„Cum ar fi deshidratarea, exfolierea sau ruperea în zona de stres. Reuşeşte să şi trateze şi să întărească”, a spus Andreea Lascu, manager educaţional manichiură bio. Paleta este extrem de bogată: sunt peste 50 de culori pentru toate gusturile. Manichiura poate rezista chiar şi o lună dacă respectaţi următoarele sfaturi.

„Trebuie să îşi îngrijească manichiura acasă. Eu pot să fac miracole într-o oră şi jumătate, dar nu o să dureze foarte mult dacă nu au grijă. Trebuie să folosească mănuşi la curăţenie, pentru că agenţii de curăţare afectează pielea şi cuticula şi unghia. prin urmare un ulei de cuticule şi un scrub făcut săptămânal într-adevăr protejează altfel produsul”, a precizat Andreea Lascu.

Preţul pentru o astfel de manichiură variază în funcţie de problema unghiei şi de stratul de gel aplicat. Poate costa de la 80 de lei la 200 de lei.

Pe aceeași temă