O femeie nu a mâncat zahăr 30 de ani. Rezultatul: arată de 40 de ani, deși are 70

Data actualizării: Data publicării:
femeie instagram
Foto: Instagram/ Sweetlifeaus

O australiancă a ajuns la un „record” la care puțini reușesc să ajungă. Ea a început în urmă cu aproape 30 de ani o dietă fără zahăr, după ce a primit un diagnostic de prediabet.

carolyn
Foto: Instagram/ Sweetlifeaus

Carolyn Hartz, în vârstă de 69 de ani, a renunțat la zahăr din motive de sănătate, dar și pentru a se menține în formă, notează Huffington Post.

În ultimii 28 de ani a gustat, ocazional, dulciuri, însă acestea erau fără zahăr. Ea a folosit o alternativă a zahărului, denumită Xylitol, din care a făcut ulterior și o afacere.

femeie instagram
Foto: Instagram/ Sweetlifeaus

Femeia a reușit să se mențină în formă și datorită sportului. Face exerciții fizice aprope în fiecare zi. „Trebuie să fii atent ce mănânci, în primul rând, iar în al doilea rând, trebuie să faci mișcare”, a declarat aceasta.

Bunică a patru nepoți, Carolyn recunoaște că a făcut și operații estetice, dar insistă că nu acesta e motivul pentru care a rămas tânără.

Renunțarea la zahăr poate fi un lucru destul de dificil pentru mulți, întrucât aceasta creează „dependență”. Când renunță la zahăr, mulți oameni resimt efecte secundare precum dureri de cap, irascibilitate și letargie.

Deși la început pare greu, dacă reușim să trecem de primele zile, rezultatul va merita.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri