Posturi vacante pentru medici în Suedia şi Danemarca. Salarii de până la 7.000 de euro

Data publicării:
medici din interior-10

Suedia are disponibile două posturi, ambele la Spitalul Judetean Kalmar, care deserveşte aproximativ 140.000 de locuitori. Unul dintre posturi este pentru specialist în endocrinologie/diabet zaharat, iar celălalt, pentru specialist în reumatologie. Candidaţii trebuie să vorbească limba engleză. Contractele sunt pentru perioadă nedeterminată, însă angajatorul nu specifică salariul oferit.

Danemarca are disponibile 21 de posturi de medici specialişti care trebuie să cunoască limba engleză sau germană.

Se doreşte angajarea a 21 doctori specialişti (cinci medici radiologi şi câte două posturi pe specialităţile: radiologie mamară, patologie, neurologie, nefrologie, endocrinologie, gastroenterologie, pulmonologie, medicină internă). Locurile de muncă sunt în spitalele din cele cinci regiuni ale ţării”, se arată în anunţul de pe reţeaua Eures.

Angajatorul precizează că salarizarea se va face conform contractului colectiv în domeniu, salariul de pornire în primele luni, când se participă şi la cursuri de limba daneză, fiind în jur de 6.000-7.000 euro brut lunar şi se majorează, în funcţie de calificare, experienţă şi funcţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri