Sari la conținut

Supereroii din filme, "umflaţi" cu steroizi

Nebunia corpurilor lucrate începe la Hollywwod. Deşi nu recunosc, cei mai mulţi actori care au jucat roluri de super eroi, au fost acuzaţi că au luat steroizi pentru a arăta bine.

Un barbar are nevoie de o sabie, un scut şi aproximativ 54 de bucăţi de piept de pui pe săptămână. Acesta era meniul lui Jason Momoa în timpul filmărilor pentru"Conan the Barbarian". Regimul alimentar i-a adus actorului 14 kilograme în plus. Momoa a fost bănuit că ia steroizi.

"Într-o lume perfectă mi-ar plăcea să arăt ca într-un desen al lui Frank Frazetta fără ajutorul steroizilor", a spus acesta într-un interviu.

Printr-o transformare la fel de rapidă a trecut şi Chris Hemsworth. Pentru a juca în filmul Thor, actorul a fost nevoit să pună pe el 10 kilograme. Chris a dezvăluit în interviuri că i-a fost extrem de greu să se adapteze dietei speciale. Artistul era nevoit să mănânce chiar şi atunci când nu îi era deloc foame.

Chris Evans şi Dwayne Johnson s-au umflat şi ei pentru rolurile de supereroi. Dwayne s-a îngrăşat cu 15 kilograme pentru rolul din Fast Five. Cunoscut şi ca "The Rock", Dwayne a fost luptător de wrestling şi fost jucător de fotbal american înainte să devină actor de succes. Deşi a fost acuzat de nenumărate ori că a folosit steroizi anabolizanţi, Dwayne a recunoscut că a luat o singură dată, când avea 18 ani.

Presa l-a banuit şi pe actorul Mickey Rourke că ar fi luat steroizi pentru rolul Randy 'The Ram' Robinson din producţia cinematografică "The Wrestler". Rourke a negat însă totul şi a spus că a luat doar suplimente alimentare care măresc masa musculară.