Timișoara. Clinica de Cardiologie, renovată în 2012, a fost inundată pentru a doua oară în două luni

Data publicării:
vlcsnap-2013-04-18-18h21m33s232

Agitaţie mare pe holurile Clinicii de Cardiologie din Timişoara. La primele ore ale dimineţii, când s-a schimbat garda, medicii s-au trezit cu vestiarele pline de apă. Demisolul cladirii fusese inundat peste noapte.

Din nou clădirea Institutului de Boli Cardiovsculare, partea nouă recent terminată şi recepţionată este inundată, tot subsolul este plin de apă după cum se vede şi toate spaţiile sunt compromise”, spune Marian Gaşpar, şeful Secţiei de Chirurgie Cardiacă de la Institutul de Boli Cardiovasculare Timişoara.

Medicii spun că pe timpul nopţii nu au mai funcționat pompele care evacuează apa. Angajaţii cred că cineva le-a oprit intenţionat.

Situaţia nu e nouă. În urmă cu două luni, subsolul a mai fost inundat, tot din cauza pompelor, pe atunci stricate. „Le-am reparat, pompele sunt în regulă, au funcţionat până astăzi când cineva o fi umblat la tablou şi a oprit pompele azi-noapte”, este de părere Alin Achiroae şeful Serviciului Tehnic şi Administrativ.

E regretabil că se întâmplă aşa ceva, fiindcă, permiteţi-mi să vă spun în cea mai pură limbă română, că asta se numeşte sabotaj”, spune Ranko Szuhanek, managerul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timişoara.

Conducerea Institutului de Boli Cardiovasculare va demara o anchetă pentru a stabili cine este de vină pentru apa din demisolul clădirii.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri