Tratament pentru picioare frumoase

Data publicării:
PICIOR

Iar picioarele trebuie să arate perfect. Citricele pot face minuni în cazul acesta, spun specialiştii. Şi în compoziţia cremelor, conţinutul ridicat de vitamina C revitalizează pielea.

Picioarele au de suferit după mai multe luni în care au stat în încălţăminte închisă. Pielea ar putea să se usuce sau să se descuameze. De aceea, are nevoie de hidratare. „Propun un tratament pentru detoxificare, nu este doar un tratament de detoxificare, ci şi de relaxare”, a spus Ioana Enache, nails artist. Tratamentul conţine extract de pelin şi citrice, produse naturale perfecte pentru a revitaliza pielea.

Etapele tratamentului sunt următoarele: se pune produsul într-un bazin cu apă fierbinte - bineînţeles, temperatura suportabilă de către clientă - aproximativ 15 minute la înmuiat cu produsul în bazin pentru a se relaxa clienta, în acest timp pastila efervescentă se dizolvă”, a mai spus Ioana Enache.

Masajul de relaxare stimulează circulaţia sângelui, relaxează muşchii şi conferă organismului o stare de bine. 

„Poţi să aplici un masaj de relaxare mai simplu, poţi să îţi faci inclusiv acasă singură. Senzaţia de relaxare va fi resimţită nu doar la nivelul picioarelor, ci a întregului organism. Infuziile cu soc, argilă sau apă cu sare de mare pot face minuni”, a mai spus Ioana Enache.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri