Tratamentele estetice la care apelează bărbaţi

Data publicării:
tratament

Tot mai mulţi bărbaţi trec pragul clinicilor estetice pentru tratamente faciale. Cei mai mulţi apelează la intervenţii estetice nedureroase şi care au efecte imediate de întinerire. Preţurile pentru astfel de tratamente ajung şi la câteva mii de euro.

-Pentru ce ai venit azi la mine?

-Am văzut că de o anumită perioadă au început să îmi apară cearcăne din ce în ce mai vizibile şi vreau să scap de ele.

Cristian are 27 de ani şi a trecut pentru prima oară pragul unei clinicii estetice. A auzit de tratamentele minim-invazive de pe reţelele de socializare şi de la prieteni.

Cristian Pestriţu, pacient: În primul rând, aspectul meu fizic personal, consider că imaginea este cartea de vizită a oricărui om şi în al doilea rând, o reîmprospătare, un refresh pentru ten.

Cristian spune că a pornit de la ideea că tratamentele estetice nu sunt destinate numai femeilor.

Cristian Pestriţu, pacient: Consider că orice om trebuie să facă la un moment dat acest gen de intervenţii, până la urmă nu este nimic rău, consider că nu trebuie să fie exclusiv adresat numai femeilor.

Pentru imaginea lui, Cristian este dispus să scoată din buzunar sume importante.

Cristian Pestriţu, pacient: Sincer, între 300 şi 500 de euro, depinde de intervenţii.

Anul trecut, numărul bărbaţilor care faceau tratamente estetice a crescut cu 30% faţă de 2016. Şi anul acesta, numărul clienţilor este în creştere, spun specialiştii.

Florentina Dospinescu, medic stomatolog: Contrar opiniei generale, că bărbaţii nu acordă atât de multă atenţie îngrijirii personale precum noi, femeile, în ultimii ani am observat că bărbaţii îmi adresează tot mai multe întrebări cu privire la tratamentele estetice.

Domnii preferă intervenţiile minim-invazive, nedureroase şi care au efecte imediate asupra feţei.

Florentina Dospinescu, medic stomatolog: Noi realizăm tratamentele prin injectare de toxină botulinică, la nivelul zonei superioare a feţei, prin injectarea de acid hialuronic, care are proprietăţi specifice fiecărei zone pe care vrem să o injectăm, pentru zona cearcănelor există un acid hialuronic special, mult mai fluid şi care este îmbunătăţic cu aminoacizi, cu vitamine.

Preţurile pentru astfel de intervenţii pornesc de la 200 de euro şi pot ajunge şi la câteva mii de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri