Sari la conținut

Video. Număr de magie terminat prost: iluzionistul și-a pierdut cunoștința

Iluzionistul american Criss Angel a fost spitalizat de urgenţă weekendul trecut, după ce şi-a pierdut cunoştinţa în timpul unei cascadorii pe care o efectua în cadrul unui spectacol ce avea loc în Las Vegas, informează huffingtonpost.com.

Incidentul s-a produs la câteva minute după debutul acelui spectacol, intitulat „Mindfreak Live!”, ce a avut loc vineri seară în sala de spectacole de la Luxor Hotel din Las Vegas, potrivit News.ro.

Potrivit mai multor spectatori, care au fost citaţi de TMZ.com, Criss Angel se afla în acel moment suspendat în aer, cu capul în jos, legat de o frânghie, în timp ce încerca să se elibereze dintr-o cămaşă de forţă cu legături duble.

După ce şi-a pierdut cunoştinţa în timpul show-ului, iluzionistul a fost coborât de membrii echipei sale de producţie şi a fost transportat de urgenţă la Spring Valley Hospital Medical Center.

Restul spectacolului a fost anulat, potrivit Las Vegas Review-Journal.

Într-un comunicat transmis revistei People, agentul de presă al lui Criss Angel a confirmat spitalizarea iluzionistului, care a fost însă externat după doar câteva ore.

Acelaşi agent de presă a precizat că iluzionistul american a efectuat o serie de teste medicale suplimentare, sâmbătă.

Potrivit postului de televiziune KTNV Channel 13 din Las Vegas, iluzionistul Criss Angel a revenit pe scenă, sâmbătă seară, şi a efectuat cu succes aceeaşi cascadorie.