Video "Take on Me" a devenit al doilea videoclip din anii '80 care adună 1 miliard de vizualizări pe YouTube

Data actualizării: Data publicării:
take

Videoclipul hitului A-ha din 1985, "Take on me", a devenit al doilea clip video din anii '80 care atinge 1 miliard de vizualizări pe YouTube, informează The Independent.

Acesta este al doilea videoclip din acei ani care a reușit această performanță, după "November Rain" al celor de la Guns N' Roses.

Trio-ul norvegian a ajuns pe primul loc în topuri când a lansat melodia, însă videoclipul său a fost încărcat pe YouTube abia în 2010. Potrivit CNN, clipul a fost accesat zilnic de aproape 500.000 de ori începând de atunci.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

A-ha a sărbătorit vestea pe Twitter, pe pagina formației apărând un mesaj în acest sens: "Take On Me a atins 1 miliard de vizualizări pe YouTube. Nu am fi reușit asta fără voi, fanii noștri".

Videoclipul a câștigat șase premii MTV Music Awards în 1986, fiind nominalizat și la categoria Videoclipul Pop/Rock preferat, la American Music Awards.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri