Aplicația care te face vedetă în filme și seriale faimoase - VIDEO

Data publicării:
aplicatie

Aplicația ZAO lansată de o companie din China a devenit faimoasă pe internet, dar ridică și temeri cu privire la protecția datelor personale, informează Bloomberg.

ZAO permite oricărui utilizator să înlocuiască fața unor personaje celebre din filme și seriale cunoscute cu propria față, pe baza unei fotografii selfie. Astfel, internauții pot apărea în locul lui Leonardo Di Caprio în scene din filmult Titanic sau în locul lui Sheldon Cooper din serialul Big Bang Theory.

Cei care vor să încerce aplicația pot încărca o poză simplă sau pot crea o serie de imagini în căre clipesc și își mișcă gura pentru a obține un rezultat mai bune în clipul video.

Prima versiune a aplicației ZAO avea drepturi depline asupra conținutului rezultat, însă ulterior aceste condiții au fost modificate și actuala versiune nu va folosi imaginile rezultate decât pentru a îmbunătății aplicația sau în alte scopuri pentru care utilizatorii își vor da acordul în prealabil. Dacă un utilizator își va șterge conținutul încărcat, acesta va fi eliminat și de pe serverele companiei.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri