Sari la conținut

André Rieu concertează în Piața Constituției. Spectacolele au loc pe 11 și 12 iunie

Multă eleganţă şi romantism. Asta le promite violonistul André Rieu celor aproape 25 de mii de spectatori care vor veni la concertele din 11 şi 12 iunie din Piaţa Constituţiei. Acum este în plin program de pregătire, cu Orchestra Johann Strauss.

Nicoleta Ion, organizatorul concertului: „Va reveni la Bucureşti cu un nou program, repertoriu diferit, invitaţi surpriză, dar şi piese preluate din repertoriul internaţional, arii de muzică, musicaluri şi vals. Producţia va sosi în capitală săptămână viitoare şi se va începe construcţia scenei din 2 iunie. Este scena pe care André Rieu cântă la Maastricht şi este transportată doar la București. Are peste 65 de metri iar tehnicienii au birourile chiar la baza scenei”.

Artisul vine cu o echipă fomată din peste 100 de angajaţi din toate colţurile lumii. Pentru ei trebuie asigurat tot confortul necesar pe parcursul şederii în România. Dar cerinţele sunt modeste, spun organizatorii.

Nicoleta Ion: „Artistul va locui la un hotel de 5 stele din centrul Capitalei şi va avea propriul bucătar, o echipă de croitori şi chiar medici. Bucătarul personal se ocupă de meniu. Toate produsele sunt aduse din Olanda. El nu se va deplasa de la concert la hotel cu o limuzină aşa cum obişnuiesc artiştii, ci cu acelaşi autocar cu care merg membrii orchestrei”.

În luna iunie a anului trecut, violonistul a susținut șapte concerte în România, care au adunat în total 85.000 de spectatori. Atunci a promis că va reveni. Ceea ce va face peste două săptămâni, la concertele ai căror parteneri media sunt Digi 24 și UTV.