Sari la conținut

Ara Malikian, un violonist rebel la București!

Concertul Ara Malikian „15” are loc pe 26 mai 2016, ora 20:00 la Sala Radio din București. 

Ara Malikian este fără îndoială unul dintre cei mai versatili și expresivi violoniști ai generației sale, un autentic rapsod al timpurilor noastre. Arta sa trimite constant atât la originile armene , cât și la vasta experiență dobândită de-a lungul carierei sau asimilarea muzicii altor culturi, cum ar fi cea orientală, central-europeană, argentiniană, sau spaniolă.

Violonistul își creează astfel un limbaj propriu prin care muzica clasică, compozițiile proprii, prelucrări ale unor teme celebre, precum și adaptări ale unor piese Radiohead sau Bjork sunt aduse în fața marelui public într-o formă seducătoare și accesibilă tuturor.

Calitățile lui incontestabile au fost distinse cu premii în nenumărate competiții internaționale.

Ara Malikian se află în turneu cu un proiect ce are o semnificație specială pentru el.  Numit „15”, proiectul marchează încheierea unui ciclu în carieră și se vrea a fi un omagiu adus de către muzician publicului care l-a aplaudat pe parcursul a 15 ani de concerte susținute în fiecare colț al Spaniei sale adoptive.

Celebru pentru stilul său unic și conceptul de spectacol ieșit din tipare, impredictibilul violonist, însoțit de muzicieni de marcă, promite la București un show de neuitat.

Categoria a treia de bilete este sold out, dar în vânzare mai sunt bilete la prețurile de 145, 175 de lei ce pot fi cumpărate prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, magazinele Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librăriile Cărturești şi Humanitas, benzinăriile OMV) şi online pe www.eventim.ro.

Accesul în sala de concerte se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.