„Dance All Stars”, în weekend, la București

Data publicării:
matinalii si marica

Matinalii DigiFM au avut-o invitată în această dimineaţă pe campioana de dans sportiv Marica Derdene. La „Prima Ediţie” ei au vorbit despre concursul internaţional de dans sportiv care va avea loc în weekend. La „Dance All Stars” vor participa sportivi din 15 ţări, inclusiv din România. Evenimentul este susţinut de DigiFM și Digi24.

În vizită la „matinali”, campioana de dans sportiv a vorbit despre unul dintre cele mai mari concursuri de dans sportiv din lume - Dance All Stars.

„Weekendul acesta noi organizăm această competiţie. Această competiţie este internaţională şi vom avea concurenţi din 15 ţări. Inclusiv din România”, a spus Marica Derdene. 

Din păcate, foarte multe lume nu ştie de rezultatele pe care le avem la nivel mondial. Este un sport, este foarte greu, este foarte greu de ajuns la nivelul Uite ce ușor pare! De fapt, sunt extrem de multe ore de muncă în spate”, a explicat Marica Derdene.

Concurenţii vor trece prin 10 probe, iar în cinci dintre ele vor dansa latino.

Înscrierile în competiţie se pot face până joi seara.

Dance All Stars va avea loc în acest weekend. Bilete se găsesc şi online, iar preţurile sunt cuprinse între 35 şi 50 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri